Thursday, April 7, 2011

"uwarghHhh"

assalamualaikum..

alkisah..hari ini aiman telah mendapat suntikan Dtap kali ke 3 (6bulan)..
sepanjang yang saya lihat, aiman ni alhamdulillah lepas kene inject xpernah demam..dedar2 skit ade la..tp, memang xlame pun..
yang bestnye, die maintain je..nangis masa ubat dimasukkan je..
kiranye, kronologi die kene inject ialah;
baring, pegang tangan dan kaki, nurse cucuk, nurse tekan masukkn ubat (masa ni nangis le), pehtu senyap semula..^_^

n we appreciate him with a compliment saying that "aiman is a brave n good boy.."
"he never cry..never mengamuk n bla bla bla "
and of course le upah susu kat die..

walaupun tak dapat bagi susu ibu, ummi tetap menggayakan aiman macam sedang menyusu ibu..huhu
(cume baju tak terangkat n ade plak susu botol kat situ..^_^)


video
 ni masa die 5 bulan


video
ni plak, baru je pagi tadi..same reaction ^_^

yang pasti, ummi memang xleh nak tengok jarum tu ye..bukan ummi ni penakut, tapi sangat le tak sampai hati tengok jarum tu mencucuk peha gebu anak ummi..kang tetibe ternangis kat situ, sudah lain cerita pulakkan..


** baru perasan, baju same je kan..hehe ;P

 nurkilan oleh;